Events

Events

Håndværk København 24-25 januar - 2024


Innovative Innovative

Vi tænker på kreative løsninger

Ansvarlig handling Ansvarlig handling

Fokus på effektive løsninger og spildminimering

Planlægning Planlægning

Reducere tidsforbruget på byggeplads

Kundetilfredshed Kundetilfredshed

Vi bestræber os på den bedste service

Nyhed - Drytile og NoviBrick til det innovative byggeri

Nyhed - Drytile og NoviBrick til det innovative byggeri

Vi er begejstrede over at kunne tilføje DryTile og NoviBrick til vores sortiment. Disse to produkter er resultatet af vores konstant stræben efter smarte byggeløsninger som tilgodeser den grønne omstilling.
DryTile - gulvbelægning
DryTile tilbyder en unik metode til tør flisemontering, der eliminerer behovet for traditionelle fliselim. En af DryTiles imponerende egenskaber er dens specielt udviklede korklag, der er baseret på polyolefiner. Det er frit for PVC, klor og plastik og endda egnet til kontakt med fødevarer. Korklaget genereres termisk fra korkgranulat under konstant tryk og påføres permanent på bagsiden af flisen.
NoviBrick facadesystem
NoviBrick er et system, der gør det nemt at erstatte traditionelle mursten og stenbeklædning. Det består af aluminiumsskinner og plastiklister, der let kan monteres og demonteres. Det er en mere miljøskånsom og hurtigere løsning end traditionelt murværk.

 

Energivejleder

Energivejleder

Vores dygtige salgskonsulent Søren Pasgaard har taget et spændende skridt i sin karriere. Han har gennemført en uddannelse som energivejleder og er nu endnu bedre rustet til at arbejde med energibesparelse og klimaskærm.
Uddannelsen har givet Søren værdifuld viden om at optimere energieffektiviteten i bygninger og bidrage til en mere bæredygtig fremtid.

𝗦𝗮𝗹𝗴𝘀𝗸𝗼𝗻𝘀𝘂𝗹𝗲𝗻𝘁 𝗦ø𝗿𝗲𝗻 𝗣𝗮𝘀𝗴𝗮𝗮𝗿𝗱
+45 52108111
sp@panelbyg.dk

Rådet for bæredygtig byggeri

Vi er nu en officiel medlem i Rådet for Bæredygtigt Byggeri 🤝🏼
Da vi er dedikerede tilhængere af miljøvenlige og ansvarlige byggepraksisser, er vi meget stolte over at styrke vores engagement i at fremme bæredygtighed inden for byggebranchen 🌱

Sammen med Rådet for Bæredygtigt Byggeri ser vi forventningsfuldt frem til at deltage i centrale samtaler og initiativer, der vil fremme bæredygtighed både herhjemme og globalt 🌍
Vores mål er at gøre en positiv forskel for vores miljø og vores fælles fremtid 💚

Panelbyg din leverandør i hele norden

Panelbyg tænker på kreative og innovative byggeløsninger, uanset om det drejer sig om sandwichpaneler til landbrug, industrielle faciliteter, virksomheders hovedkvarter, padelhaller eller andre projekter. Vi tilbyder isolering til renoverings- og nybyggeriprojekter. I øjeblikket leverer Panelbyg produkter til forskellige typer byggeprojekter i både Danmark og Norge.

Kontakt os

Du kan kontakte os direkte via denne kontaktformular og vi vender tilbage hurtigst muligt

indtast adresse
indtast tlfnr. / mobilnr.
indtast besked